Yhteystiedot

 

CHARMONIA

Pirkko Harmaala

Fredrikinkatu 33 A, 2. krs.

00120 Helsinki

050 555 0282

pirkko@charmonia.fi

Nimi  
Sähköposti  
Puhelin  
Viesti  
Yhteystiedot ja ajanvaraus

Fredrikinkatu 33 sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, niin että esim. kävely Kampista kestää vain kymmenisen minuuttia. Pääset paikalle helposti myös julkisilla kulkuvälineillä: Ratikkalinjojen 1 ja 3 Iso Roobertinkadun pysäkki on noin 70 m päässä ulko-ovelta. Linjan 6 lähin pysäkki on Fredrikinkatu, josta on noin 150 m perille. Lisäksi myös bussien 20 ja 30 pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. (Pohjoisesta päin tultaessa kannattaa jäädä jo Bulevardin pysäkillä.)

 

Hoitohuoneeni on Toimistohotelli Kolme Kolmen toisessa kerroksessa (vain yksi kerrosväli katutasosta). Pääset myös hissillä porraskäytävän 2. kerroksen ovelle. Käytä yleissoittokelloa.

 

Maksuvälineenä maksukortti.

 

Peruutukset onnistuvat vielä 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista peritään täysi maksu.

 

Olen varannut hoitoajan kokonaan kulloisellekin asiakkaalle, joten ikävä kyllä en voi tuolloin vastata puhelimeen. Ole siis ystävällinen ja jätä viesti, niin otan yhteyttä Sinuun heti vapauduttuani. Hoitoajan voi varata myös sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä ajanvarausta. Otan mielelläni vastaan myös palautetta tällä samalla lomakkeella. Kiitos!

Katso täältä Hoitohuone Charmonian tietosuojaseloste.