Sointukylpy ja sointumatkat

 

Sointukylpy hellii kehoa ja mieltä

 

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä äänirentoutus, jossa lepäät viltin alla lattialla makuualustan päällä tai halutessasi istut mukavasti tuolilla. Äänimaljojen ja gongin erilaiset värähtelyt  ja niiden tuottamat soinnit vievät sinut syvään rentoutumisen tilaan ja vapauttavat niin kehosi kuin mielesikin jännityksestä ja stressistä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, voit vain päästää irti, nauttia ja antaa syvän sisäisen rauhan täyttää olemuksesi.

 

Sointukylpy kestää noin tunnin ja sisältää alustuksen, itse äänikylvyn sekä palauttavan hiljaisuuden hetken.

 

Sointumatkalla hyödynnän mielikuvia

 

Sointumatka on ohjattu mielikuvarentoutus, jossa sointukylvyn tapaan äänimaljojen ja gongin värähtelyt ja soinnit johdattavat sinut alitajunnassa liikkuvalle fantasiamatkalle. Sointumatkaan valitaan jokin tietty teema, jota ohjataan kevyesti sanallisesti. Matka voi suuntaututua luonnon helmaan, merelle tai vaikka lapsuuden jouluun. Minkälainen on Sinun matkasi?

 

Voit tilata sointukylvyn tai sointumatkan myös omavalintaiselle ryhmälle, esimerkiksi työporukalle kokouspäivän päätteeksi. Tällöin sointumatkalla voidaan myös kerrata rentoutuneessa tilassa päivän aikana opittua.

 

Toki sointukylvyn tai -matkan voi varata myös itselleen taikka yhdessä puolison tai kaverin kanssa tehtäväksi.

 

Sointukylpyjä ja sointumatkoja teen tällä hetkellä sopimuksen mukaan. Hinta riippuu osallistujamäärästä ja siitä, missä tapahtuma järjestetään. Kysy lisää ja kerro, millaiselle ryhmälle – tai vaikkapa vain ihan itsellesi – haluaisit tilata sointukylvyn tai -matkan. Ota yhteyttä täältä, niin sovitaan tarkemmin!

Ääni, värähtely, hiljaisuus...