Palvelut ja hinnat

Kuntoutus- ja rentoutuspalvelut

MSF-kuntoutus

 

Tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomuoto erilaisiin vaivoihin, kuten iskiakseen, päänsärkyyn ja migreeniin, hermotoiminnan rauhoittamiseen, immuunitoiminnan vahvistamiseen. Hoidossa akupunktiopisteitä käsitellään miellyttävällä sähkö-laserkynällä, ja lisäksi niitä stimuloidaan elektrodien avulla, jotka sijoitellaan kehon eri pisteisiin räätälöidysti, vaivan luonteesta riippuen. MSF-kuntouksessa käytetään aina myös paikallista valohoitoa. Lue lisää MFS-kuntoutuksesta täältä.

 

Hinta: 80 € / 75 min. Varaa aika täältä.

 

Yksilöllinen äänimaljarentoutus

 

Yksilöllinen, vibroakustinen syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu keholla soitettavien pronssimaljojen äänen sointiin ja värähtelyyn. Asiakkaat ovat kuvailleet äänimaljahierontaa ”eheyttäväksi”, ”parantavaksi”, ”kokemukseksi kehon ja mielen ykseydestä”, ”uskomattomaksi matkaksi” sekä ennen kaikkea ”äärimmäisen rentouttavaksi”. Lue lisää äänimaljarentoutuksesta täältä.

 

Varaa aikaa yksilölliseen äänimaljarentoutukseen 1 h. Hinta: 60 €. Varaa aika täältä.

 

Sointukylpy ja sointumatkat

 

Ryhmille tehtäviä äänirentoutuksia.

Sointukylvyssä tarjoan syvästi rentouttavan konsertin, jossa erilaisten äänimaljojen ja gongin tuottamat värähtelyt ja soinnit vapauttavat niin kehosi kuin mielesikin jännityksestä ja stressistä.
Sointumatka on ohjattu mielikuvarentoutus, johon valitaan jokin tietty teema. Matkaa ohjataan lempeästi sanallisesti ja, samoin kuin sointukylvyssä, äänimaljat ja gongit soivat taustalla matkan etappeja myötäillen.

Lue lisää sointukylvystä ja ‑matkasta täältä.

 

Sointukylpyjä ja sointumatkoja teen tällä hetkellä sopimuksen mukaan. Hinta riippuu osallistujamäärästä ja siitä, missä tapahtuma järjestetään. Kysy lisää ja kerro, millaiselle ryhmälle – tai vaikkapa vain ihan itsellesi – haluaisit tilata sointukylvyn tai -matkan. Ota yhteyttä täältä, niin sovitaan tarkemmin!