Asiakkaiden kokemuksia

 

MSF-kuntoutus

 

”MSF-kuntoutushoito yhdistää sähköimpulsseja ja sähköä sekä laseria käyttävää kynää, mikä toimii ikään kuin akupunktioneulana. Hoito tuntuu kehossa, ja jotkut kohdat ovat käsitellessä kivuliaampia kuin toiset, aivan kuin perinteisessä akupunktiossakin. Hoito on ollut mielekkään tuntuista ja ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Hoidon jälkeen on usein rauhallinen ja seesteinen olo. Olen itse kärsinyt long covid* -oireista, ja koen hoidon auttaneen kehoani ja keskushermostoa palautumaan normaalimmaksi.”

 

Mies, 29 v.

* pitkittynyt koronavirustauti

 

”Kiitos sulle!

Nukuin ilman lääkkeitä ja kroppa tuntuu rennolta edelleen. Mä niin haluun tulla uudestaan! Ei särje, ahdista eikä jännitä nyt, keho ja mieli kiittää 💕.

Olen todella yllättynyt hoidon vaikutuksesta. Menin sinne ilman ennakko-odotuksia, kauttaaltaan lihassärkyisenä ja kun nousin hoitopöydältä, fiilis kropassa oli rento, liikkuva ja särky oli kadonnut. Löytyi vihdoinkin buranaa parempi hoito!”

 

Nainen, 48 v.

 

”Kärsin alaselän kivuista ja olen kokeillut erilaisia hoitoja vaihtelevalla helpotuksella. Olen saanut vaivaani akupunktiohoitoa, joka on tuonut ajoittaista helpotusta. En kuitenkaan ole erityisesti akupunktion ’fani’ sillä en pidä neuloista. Kuulin hoidosta, jonka perustuu akupisteiden manipulointiin ilman neuloja. Olin valmis kokeilemaan MSF-kuntoutusta.

MSF kuntoutus oli miellyttävä kokemus. Ensimmäisen hoitokerran aikana minulle kerrottiin mistä on kysymys, joten tuntemukset, jotka hoidon aikana tunsin eivät tulleet yllätyksenä. Akupisteiden manipulointi ’kynällä’ sopi minulle. Hoidon jälkeen oloni oli kevyt ja rentoutunut. Uskon, että useamman hoito kerran jälkeen selkäni pitää MSF hoidosta yhtä paljon kuin itse pidin ja tulen saamaan apua vaivaani.”

 

Nainen, 61 v.

 

”Kiitos, Pirkko, hyvästä hoidosta. Jo eilen kipu hellitti selvästi. Nukuin 10 tuntia putkeen ja hyvä olo jatkuu. Tein jopa kevyttä viikkosiivousta tänään…” Ja: ”Kiitos, Pirkko 🙏. Lonkkavaiva tipotiessään, olin aamulla 5 km lenkillä ja eilen viikkosiivous. Virtaa on, mutta sinultahan minä sitä sain 🔌. Nähdään taas kuukauden kuluttua 🥰💕.”

 

Nainen, 74 v.

Kokemuksia

Äänimaljarentoutus

 

”Yllättävän hyvä menetelmä! Minulla on pitkä kokemus rentoutusmenetelmien käytöstä ja opettamisesta. Tällä menetelmällä saavutettu rentoutustila oli omalla kohdallani miellyttävä ja syvä. Ääni- ja tunnekokemuksen yhdistelmä toimii hyvin. Menetelmästä voi olla hyötyä henkilöille, joilla on kehon jännitystiloja ja niistä johtuvia oireita. Tällöin menetelmää kannattaa käyttää toistuvasti ja siirtää menetelmässä opittua rentoutuksen kokemusta käytännön elämään. Kiitos, Pirkko!”
 

Mies, psykologian emeritus professori, psykologi, psykoterapeutti, 68 v

 

”Äänimaljarentoutus oli minulle uusi tuttavuus, mutta erittäin mieluinen. Äänimaljojen sointi ja värähtely tuntui koko kehossa ja rentoutti ihanasti. Värähtely jäi myös vaikuttamaan kehossa pitemmäksi aikaa ja laittoi kuona-aineet liikkeelle. Erityisen hyvä stressaantuneelle ja jännittyneelle keholle. Tätä lisää! Kiitos Pirkolle mahtavasta rentoutushetkestä. Suosittelen lämpimästi.”
 

Nainen, 64 v.

 

”Iso kiitos mahtavasta hoidosta eilen! Se toimi loistavasti. Olin illalla edelleen mukavan rento mutta kuitenkin valpas. Nukuin todella sikeästi ja hyvin yhtä mittaa, vaikka yleensä herään kerran kolmen, neljän maissa. Aamulla olo oli rentoutuneempi ja virkeämpi kuin tavallisesti. Tuntui siltä, että en ollut purrut hampaita yhtä paljon kuin tavallisesti. Leukalihakset olivat rennommat. 

Koko aamun ja aamupäivän oli ihanan raukea ja rento olo, ei kuitenkaan väsynyt. Selvä ero normaaliaamuun. Odotan innokkaasti seuraavaa kertaa.”

 

Nainen, 63 v.

 

”Tulofiilinki oli sellainen, että en uskaltanut kivun pelossa rentoutua ja kroppa oli eriparisesti jännittynyt. Vatsamakuulla ihanasti huomio ja kropassa energia lähti seuraamaan kuljetettua ääntä. Malja keholla aiheutti syvään meneviä aaltoja ja hidasta jännityksen purkautumista.

Selinmakuulla huomasin puolteni (oikea/vasen) eriparisuuden ja sen, että hoidon myötä toisen jännitys laski ja toinen puoli täyttyi energiasta. Lopputulemana puolet tuntuivat samanlaisilta. Ja taas kuljetusäänet saivat aikaan paineaaltoja, jotka tuntuivat soluissa dominoefektin lailla. Ihan mahtava hoito ja fiilinki jälkeen kerran.”

 

Nainen, 47 v.

 

”Kiitos eilisestä hoidosta!

En muista milloin olisin nukkunut yhtä hyvin, kuin viime yönä. Olo on rentoutunut ja virkistynyt. Hoito sopii minulle hyvin. Ei tullut päänsärkyä, ei mitään 'sivuvaikutuksia'.

Nähdään!”

 

Nainen, 55 v.

 

”Kiitos eilisestä. Oli tosi ihanaa, parasta. Katsottiin 20.30 uutiset. Lähetystä en nähnyt loppuun, kun simahdin sovalle. Siirryin siitä sänkyyn ja yritin lukea. Luin puolisen sivua kirjasta. Sitten simahdin ja nukuin kuin pikkanen possu aamuun asti. … Tämä kerta ei jäänyt viimeiseksi!”

 

Nainen, 60 v.

Sointukylpy

 

”Oli rentouttavaa, sitä vajosi. Vaikuttaa koko kehoon. Äänet muodostivat jonkinlaisen kosmisen kudelman…”

 

Nainen, 70 v.