Ajankohtaista

Kevyttä ja kirkasta kevättä!

 

Tule rentoutumaan ja kuntoutumaan hoitohuone Charmoniaan

 

Kevät keikkuen tulevi. Mikä ihana asia! Joskus kuitenkin vuodenajan vaihtuminen ja valon äkillinen lisääntyminen voivat aiheuttaa mm. huonompia yöunia, väsymystä ja jopa masentuneisuutta.

 

Jos kevät keikuttaa vähän liian voimakkaasti, ja kaipaat tasapainotusta tai muuta hyvinvointia edistävää hoivaa, tervetuloa hoitohuone Charmoniaan elpymään, kuntoutumaan ja rentoutumaan. Charmoniassa saat räätälöityjä, jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sopivia hyvinvointipalveluita:

 

Sähkö-laserakupunktioon perustuvan ja paikallista valohoitoa hyödyntävän MSF-kuntoutuksen avulla voidaan vaikuttaa monenlaiseen vaivaan stressistä verenpaineen kautta iskiakseen ja unettomuuteen. Lisäksi monet kokevat tämän neulattoman akupunktion varsin miellyttävänä tapana käsitellä akupunktiopisteitä.

 

Yksilöllinen äänimaljahieronta tarjoaa henkilökohtaisen, räätälöidyn syvärentoutuksen. Maljojen ääni ja värähtely vapauttavat kehosi ja mielesi jännityksistä ja stressistä vahvistaen näin myös terveyttäsi. Ryhmät puolestaan pääsevät yhdessä nauttimaan rentouttavasta ”soivasta syvärentoutuksesta”, sointukylvyistä ja ‑matkoista. Huom. Myös kaksi henkilöä voi muodostaa ryhmän!

 

Varaa aikasi tästä.