Ajankohtaista

Sopusointua syksyyn, harmoniaa harmauteen

 

Tule hoitohuone Charmoniaan elpymään, kuntoutumaan ja rentoutumaan. Charmoniassa saat räätälöityjä hyvinvointipalveluita: sähkö-laserakupunktioon perustuvaa ja paikallista valohoitoa hyödyntävää MSF-kuntoutusta sekä yksilöllistä äänimaljarentoutusta. Ryhmille on tarjolla rentouttavia sointukylpyjä ja -matkoja. Tutustu palveluihini tästä.

 

UUTTA: SOINTUKYLPYJÄ TORSTAISIN FREDA 33:ssa

 

Charmonia järjestää torstaisin ryhmille tarkoitettuja, syvärentouttavia sointukylpyjä.

 

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä äänirentoutus, jossa lepäät viltin alla lattialla makuualustan päällä tai halutessasi istut mukavasti. Äänimaljojen ja gongin erilaiset värähtelyt ja niiden tuottamat soinnit vievät sinut syvän rentoutumisen tilaan ja vapauttavat kehon ja mielen jännityksestä ja stressistä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, voit vain päästää irti, nauttia ja antaa syvän sisäisen rauhan täyttää olemuksesi.

Sointukylpy kestää tunnin ja sisältää alustuksen, itse äänikylvyn sekä palauttavan hiljaisuuden hetken.

 

Sointukylvyt järjestetään torstaisin klo 17.30–18.30. Hinta on 24 €/hlö ja minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen kautta tästä. HUOM. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään samana päivänä klo 12.00 mennessä.

 

28.9. YLEISÖLUENTO STRESSISTÄ, SEN VAIKUTUKSISTA ELIMISTÖÖN JA ITSEHOIDOSTA

 

Tule hoitohuone Charmonian järjestämälle yleisöluennolle henkisen rasituksen vaikutuksista elimistöön, siitä, mikä ylipäätään on stressiä elimistölle ja miten voit ehkäistä ja hoitaa sitä esim. ravintoaineilla. Luennon pitää kiinalaisen ja länsimaisen lääketieteen sekä ravitsemustieteiden tohtori Anu Mäkelä.

 

Kolmituntisen luennon ajankohta on keskiviikko 28.9.2022 klo 16–19, ja se pidetään samassa osoitteessa kuin Charmonian hoitotilat eli Fredrikinkatu 33 A 2.krs, Helsinki. Hinta on 40 €.

HUOM: Kaikkien osallistujien kesken arvotaan n. 50 € arvoinen, teemaan liittyvä palkinto!

HUOM, HUOM: Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen kautta tästä.

 

Hoitohuone Charmonia on lyhyen kävelymatkan päässä Kampista, ja myös julkisilla Freda 33:een pääsee todella helposti.

 

Charmonian hoitoihin tai rentouttaviin sointukylpyihin voit varata ajan tästä.

 

Freda 33 A porttikäytävä kadulta
Freda 33 A sisäpihan ulko-ovi