Ajankohtaista

Tasapainoa talveen, harmoniaa harmauteen

 

Tule hoitohuone Charmoniaan elpymään, kuntoutumaan ja rentoutumaan. Charmoniassa saat räätälöityjä hyvinvointipalveluita: sähkö-laserakupunktioon perustuvaa ja paikallista valohoitoa hyödyntävää MSF-kuntoutusta sekä yksilöllistä äänimaljarentoutusta. Ryhmille on tarjolla rentouttavia sointukylpyjä ja -matkoja. Tutustu palveluihini tästä.

 

 

🎄 JOULU 🎄 on taas, ihan kohta. Jos tänäkin vuonna lahjastressi uhkaa, ehdotan sinulle seuraavaa: Anna helposti hankittava, yksilöllinen, ekologinen mutta ylellinen CHARMONIAN LAHJAKORTTI 🎁 rakkaalle kumppanillesi, työntekijällesi, kollegallesi, mummolle, mammalle, isälle, pojalle (jne.) tai vaikkapa ihanalle itsellesi. 🎀

Mene tästä yhteydenottolomakkeeseen ja laita viestiä, millaisen tekstin haluaisit lahjakorttiin. Valmiin lahjakortin lähetän puhelimeesi tai sähköpostiisi, josta voit välittää sen edelleen lahjan saajalle tai tulostaa esim. itse askarreltuun joulukorttiin kiinnitettäväksi.

 

Rauhallista ja muutenkin kiireetöntä joulunalusaikaa!

 

 

SOINTUKYLPYJÄ TORSTAISIN FREDA 33:ssa

Charmonia järjestää torstaisin ryhmille tarkoitettuja, syvärentouttavia sointukylpyjä.

 

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä äänirentoutus, jossa lepäät viltin alla lattialla makuualustan päällä tai halutessasi istut mukavasti. Äänimaljojen ja gongin erilaiset värähtelyt ja niiden tuottamat soinnit vievät sinut syvän rentoutumisen tilaan ja vapauttavat kehon ja mielen jännityksestä ja stressistä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, voit vain päästää irti, nauttia ja antaa syvän sisäisen rauhan täyttää olemuksesi.

Sointukylpy kestää tunnin ja sisältää alustuksen, itse äänikylvyn sekä palauttavan hiljaisuuden hetken.

 

Tervetuloa matkalle alkuääneen, omaan itseen ja syvään rentoutumisen tilaan!

 

Sointukylvyt järjestetään torstaisin klo 17.30–18.30. Hinta on 24 €/hlö ja minimi osallistujamäärä 4 henkilöä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen kautta tästä. HUOM. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään samana päivänä klo 12.00 mennessä.

 

Hoitohuone Charmonia on lyhyen kävelymatkan päässä Kampista, ja myös julkisilla Freda 33:een pääsee todella helposti.

 

Charmonian hoitoihin tai rentouttaviin sointukylpyihin voit varata ajan tästä.