Ajankohtaista

Talvi kääntyy jälleen kevääksi, valo lisääntyy ja tuo uutta toivoa

 

Viime kuukaudet ovat saattaneet olla monille raskasta aikaa, ja sekä keho että mieli voivat olla hieman "eksyksissä" ja hakea tasapainoaan.

 

Tervetuloa elpymään hoitohuone Charmoniaan, sillä tarjoamani hyvinvointipalvelut tähtäävät nimenomaan siihen, että keho ja mieli alkaisivat löytää takaisin niiden normaaliin, harmoniseen tilaan. Kehon ja mielen tasapaino puolestaan muodostavat vankan perustan terveydelle.

 

Jo pelkkä rentoutuminen hoitaa ja tasapainottaa niin psyykettä kuin elimistöäkin. Toisinaan keho kaipaa vähän painokkaampia osviittoja siitä, miten sen pitikään toimia. Ongelma on kuitenkin usein sellaisen apukeinon löytäminen, joka soveltuu juuri Sinun yksilöllisiin, senhetkisiin tarpeisiisi.


Charmoniassa saat räätälöityjä, jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sopivia hyvinvointipalveluita:


Tehokasta, moneen vaivaan auttavaa MSF-kuntoutusta, joka perustuu neulattomaan, sähkö-laserkynällä tehtävään akupunktioon, ja jossa hyödynnetään myös paikallista valohoitoa sekä elektroditerapiaa.

 

Syvärentoutusta saat vastuullisesti toteutetusta, Peter Hess® -metodiin perustuvasta yksilöllisestä äänimaljarentoutuksesta. Ryhmille – HUOM! kaveriporukat, yhteisöt ja yritykset! – on tarjolla rentouttavia yhteisiä hetkiä sointukylpyjen ja -matkojen muodossa.
 

Tule hoitohuone Charmoniaan elpymään, kuntoutumaan ja rentoutumaan. Tutustu palveluihini tästä ja ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tästä.

 

Aina voit ilahduttaa myös läheistäsi Charmonian lahjakortilla.