Ajankohtaista

Sopusointua syksyyn

 

Vaikka kesällä onkin tullut kerättyä energiaa varastoihin, voivat syksyn haasteet heilauttaa tasapainoa, niin että mieli ei voi hyvin ja kehokin saattaa altistua häiriötiloille. Hoitohuone Charmonia tarjoaa tasapainottavia hyvinvointipalveluita:

 

Sähkö-laserakupunktioon perustuvan ja paikallista valohoitoa hyödyntävän MSF-kuntoutuksen avulla voidaan vaikuttaa monenlaiseen vaivaan stressistä verenpaineen kautta iskiakseen. Lisäksi monet kokevat tämän neulattoman hoidon varsin miellyttävänä tapana käsitellä akupunktiopisteitä.

 

Yksilöllinen äänimaljahieronta tarjoaa henkilökohtaisen, räätälöidyn syvärentoutuksen. Ryhmät puolestaan pääsevät yhdessä nauttimaan rentouttavista sointukylvyistä ja sointumatkoista?


Tule hoitohuone Charmoniaan elpymään, kuntoutumaan ja rentoutumaan. Charmoniassa saat räätälöityjä, jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sopivia hyvinvointipalveluita. Ajan tai vaikkapa lahjakortin voit varata tästä.

 

UUTTA: sointukylpyjä joka toinen torstai Freda 33:ssa

 

Charmonia järjestää torstaisin ryhmille tarkoitettuja, syvärentouttavia sointukylpyjä.

 

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä äänirentoutus, jossa lepäät viltin alla lattialla makuualustan päällä tai halutessasi istut mukavasti. Äänimaljojen ja gongin erilaiset värähtelyt ja niiden tuottamat soinnit vievät sinut syvän rentoutumisen tilaan ja vapauttavat kehon ja mielen jännityksestä ja stressistä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, voit vain päästää irti, nauttia ja antaa syvän sisäisen rauhan täyttää olemuksesi.

 

Sointukylpy kestää tunnin ja sisältää alustuksen, itse äänikylvyn sekä palauttavan hiljaisuuden hetken.

 

Sointukylvyt järjestetään joka toinen torstai (parillisilla viikoilla alkaen 21.9.) klo 17.30–18.30. Hinta on 24 €/hlö ja minimiosallistujamäärä 4 henkilöä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen kautta tästä.

 

HUOM. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä.