Ajankohtaista

Ja taas joulu joutuu...

 

🎄 JOULU 🎄 on jo ovella. Monien mielestä se on ihanaa, joillekin taas aiheuttaa paineita. Jos lahjanhankintastressi uhkaa, ehdotan sinulle seuraavaa: Anna helposti hankittava, yksilöllinen, ekologinen mutta ylellinen 🎁 CHARMONIAN LAHJAKORTTI 🎁 rakkaalle kumppanillesi, työntekijällesi, kollegallesi, mummolle, mammalle, isälle, pojalle (jne.) tai vaikkapa ihanalle itsellesi. 🎀

 

Mene tästä yhteydenottolomakkeeseen ja laita viestiä, millaisen tekstin haluaisit lahjakorttiin. Valmiin lahjakortin lähetän puhelimeesi tai sähköpostiisi, josta voit välittää sen edelleen lahjan saajalle tai tulostaa esim. itse askarreltuun joulukorttiin kiinnitettäväksi.

 

Tilaathan lahjakortin jouluksi 21.12. mennessä.

 

Charmonian tarjontaa:

 

Hoitohuone Charmonia tarjoaa tasapainottavaa MSF-kuntoutusta sekä yksilöllistä, syvärentouttavaa äänimaljahierontaa. Kumpikin on varmasti mieluisa joululahja – jonka voi avata pari kuukautta myöhemminkin! Muistathan myös ryhmille tarkoitetut ”soivat syvärentoutuksetTM”, sointukylvyt. Ja kaksikin henkilöä voi muodostaa ”ryhmän”, joten suosittelen lämpimästi lahjakorttia myös tällaiseen yhteiseen rentoutushetkeen ystävän, puolison tai muun rakkaan läheisen kanssa!

 

Rauhallista ja muutenkin kiireetöntä joulunalusaikaa toivotellen